Επισκευές & Συντήρηση του σκάφους σας

Το αλάτι και ο ήλιος του καλοκαιριού αφήνουν εμφανή τα σημάδια τους στο σκάφος. Στο El Barco αναλαμβάνουμε την επισκευή και την κατασκευή τέντας και καλυμμάτων του σκάφους καθώς και την επισκευή της ταπετσαρίας.

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε την τέντα και το κάλυμμα σύμφωνα με τις ανάγκες του σκάφους σας!

Τέντες & Καλύμματα

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ή επισκευάζουμε απλές τέντες σκάφους για σκίαση ή τέντες-δωμάτιο για τον σχηματισμό «καμπίνας». Επίσης κατασκευάζουμε τέντες – καλύμματα κατάλληλες για τη στάθμευση ή τον ελλιμενισμό του σκάφους καθώς και καλύμματα μηχανής.

Ταπετσαρίες Σκαφών

Οι φθορές στην ταπετσαρία είναι συχνές και συνηθισμένες στα σκάφη. Στην El Barco αντικαθιστούμε ή επιδιορθώνουμε τις ταπετσαρίες του σκάφους σας. Ανακατασκευάζουμε ή κατασκευάζουμε καθίσματα και μαξιλάρια και επενδύσεις του σκάφους με τεχνόδερμα και υλικά υψηλής ποιότητας.

Ανοξείδωτες κατασκευές

Οι ίνοξ κατασκευές είναι απαραίτητος εξοπλισμός κάθε σκάφους. Επισκευάζουμε και κατασκευάζουμε ίνοξ κατασκευές όπως roll bars, τηλεσκοπικές κατασκευές για τέντες κλπ.

Δάπεδα & Μοκέτες

Τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε δάπεδα σκάφους τύπου teak και μοκέτες. Το αποτέλεσμα εκτός από την υψηλή αισθητική προσφέρει υψηλή εργονομία καθώς το δάπεδο διαθέτει αντιολισθητικές ιδιότητες.